Празник в Гоце Делчев, дадоха купата на Пирин

Отборът ще играе баражи за Югозападната Трета лига

Празник в Гоце Делчев, дадоха купата на Пирин

Истински празник на футбола имаше в Гоце Делчев тази неделя, предаде кореспондент на NOVSPORT. В мач от последния кръг на Четвърта лига, зона "Места" Пирин разгроми с 5:0 адашите от Пирин (Брезница) и завърши на върха в класирането с актив от 21 победи, 1 равенства и 1 загуби при голова разлика 100:19.

Пред над 1500 зрители на Градския стадион в Гоце Делчев "зелено-белите" се постараха да направят истинско шоу и успяха да стигна до убедителната победа. Тя дойде след голове на Любо Гуцев (24-та минута), Адбула Кичуков (26), Ангел Джунов (36) и Виктор Шишков (50 и 60).

След края на мача капитанът на Пирин (Гоце Делчев) Любо Гуцев получи Купата за победител в Областната група. Сега на отбора предстои участие в баражите за влизане в Югозападната Трета лига.

"План "Б" нямаме. Ние трябва да се завърнем в Трета лига на всяка цена и всички момчета в отбора го разбират. Не прилича на Пирин да бъде на това ниво в българския футбол, където се състезавахме този сезон. Искам да призова цялата общественост в Гоце Делчев да подкрепи отбора от трибуните в предстоящите битки, които се очертават да бъдат много свирепи. Ние сме готови за тази футболна "война" и ще направим всичко възможно догодина да играем в Югозападната Трета лига", заяви за NOVSPORT шефът на Пирин (ГД) Смилянов.