Голям празник в Добрич, чакат 5000 зрители

Добруджа посреща Локо (Пд) за Купата на България

Голям празник в Добрич, чакат 5000 зрители

За голям футболен празник се стягат в Добрич, предаде репортер на NOVSPORT. Утре на стадион "Дружба" пристига лидерът в Efbet лига Локо (Пд), който ще гостува на Добруджа в мач от 1/16 финалите на турнира за Купата на България по футбол. Очаква се над 5000 души да дойдат на мача, още повече, че прогнозите са за чудесно, слънчево време.

Не е тайна, че Локо ще бъде без доста от най-добрите си футболисти заради наказания или участие в националните отбори. В лагера на Добруджа, обаче също имат проблеми - наказани са Славчо Шоколаров и Борис Иванов.

"Този мач е бонус за нас. Винаги е добре да посрещнеш толкова голям отбор на своя стадион. Ние ще излезем без никакво напрежение, за да може да си "сверим часовника" с Локо (Пд). Разбира се, това не означава, че ще се предадем без бой, напротив. Ние си мечтаем да отстраним този противник, ще видим дали ще ни стигнат силите. Призовавам всички фенове да дойдат и да ни подкрепят в този мач", заяви за NOVSPORT спортният директор на Добруджа Атанас Атанасов. 

Той и президентът на клуба Сергей Серафимов са в основата на възхода на клуба от Добрич този сезон. Добруджа направи сериозна селекция и е един от основните претенденти за промоция в Efbet лига. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки