1. Novsport
  2. Мрежата
  3. Мощен бунт срещу Гриша Ганчев в ЦСКА

Мощен бунт срещу Гриша Ганчев в ЦСКА

Вижте какво пишат феновете

Мощен бунт срещу Гриша Ганчев в ЦСКА

ЦСКА се спъна и в Черно море на стадион „Българска армия“, а поредната издънка на "червените" този сезон отприщи сериозна порция недоволство в коментарите на фейсбук страницата на тима. Отново не липсват и любопитни колажи и мемета. 

Подобна беше ситуацията и след мача с Лудогорец

Червено цунами срещу Гриша Ганчев след резила в Разград

Вижте част от мненията:

ЦСКА София: Това е всичко друго, но не и професионален футболен огбор и треньор категоричен аматьор.

Алекс Веселински: Ще се видим догодина! Този сезон за нас приключи!

Даниел Стоименов: Този отбор е постоянен генератор на негативни емоции. Не мога да си представя какво им е на хората, пътуващи по 2-3 ч , за да гледат такава жалка продукция. Пускайте Папазов, Антонов, Чорбаджийски, поне да се знае, че ще трябва да се въоръжим с търпение, но може да има някаква светлина за бъдещето. На всички ни се повръща от нещастни неможачи от Гваделупа и Тимбукту. Не ги харесваме и не ги искаме.

Политрон Политрон: Истината е, че имаме отбор и треньор с провинциален манталитет! Нищо повече! Вчера Черно море бяха домакини на Армията! Отборчета като Черно море, Локомотив Пловдив, Славия и кой ли още не, преди ерата „Ганчев“ нямаха победа там, а сега идват и спокойно си взимат каквото им трябва! Защото ЦСКА вече не мачка на „Армията“, а като типично селско отборче, седи и дебне за грешка на противника, която евентуално да накаже! В това ни превърнаха!

Ивайло Здравков: Нито Илич нито Маестрото са треньори… страхливци, които не знаят кога да направят смяна дори, само да дадат почивка или време за концентрация. Илиан мисли, прави смени, освежава играта. Маестрото с уплашен поглед гледа и се моли мача да свърши.

Марио Лалчев: Ел Маестро и преди, и сега е с разбирания за тази игра от миналия век. Максимата, която и той и Стойчо Младенов изповядват – „по-добре точица“ беше за времената, когато за победа се даваха 2 точки. Саша Илич отвори очите на всички треньори в България и първи започна да използва всички разрешени в един мач футболисти, използвайки всички разрешени смени. Много често правени още на полувремето. В миналия сезон ЦСКА бе отборът с най-много голове отбелязани от резерви.

Борис Йорданов: „Защо беше взет Асприля, като не влиза дори в групата, кой докара Естрада и как по дяволите Фаетон струва 2 милиона? Това явно всеки мач ще си го задаваме като въпрос до края на сезона. Никакъв шанс да бием Берое там другия кръг, тая година извън 4.ката на 100%, после чакаме гранде селекция и нов стадион. Разбира да не забравим, че Домуса е виновен за всичко.

Димитър Табаков: Ало, ръководството, махайте го този треньор. Отборът нищо не играе. Не само няма подобрение след смяната на Саша Илич, но и върви назад. ЦСКА на нищо не прилича. Едва връзваме 30-40% притежание на топката на „Армията“, а треньорът е супер апатичен, все едно нищо не е станало. Вземете човек с визия, който да изгради атакуващ стил на отбора, който да приляга на ЦСКА!

Марио Манолски: На плюещите и разбирачите, как не ви омръзна да мачкате психически футболисти, треньори и ръководството?! Жалки неблагодарници, разрушихте всичко градено досега!

Джак Хитачи: Оставихте Гарсес с лека ръка да си тръгне, може да нямаше типичната бразилска техника, но всички първи топки бяха негови Вкарваше от статични положения и избиваше топката от такива в нашето поле! Сега нямаме гол от статични положения, а получаваме такива! И Гарсес можеше да играе на 2-3 позиции.

Станимир Стоянов: Ако някой обясни защо когато Бусато бие аут, двамата централни защитници стоят от двата края на наказателното поле, готови да покрият засадата, ако Черно море спечелят първа топка, е готов за треньор на ЦСКА. Ел Маестро не става за Янтра, а ние го търпим в ЦСКА. Срам и позор.

Мартин Пенев: За мен има много малка светлина в много тъмния и дълъг тунел! До гола играхме агресивно и стояхме добре в сравнение с предните мачове, но има още мнооого да се желае! За съжаление „като не вкарваш, ти вкарват“ днес се случи. Изпуснахме, 2-3 стопроцентови положения и…. гол! Най-лошото е, че този сезон приключи още преди да е започнал!

Димитър Симов: Клоуни, момчетата си личат, че са на Стойкас.

Иван Дани Йончеви: Ел Маестро да се маха! За нищо не става тоя! Искам си Любо Пенев.

Румен Рачевец: Един Назон не стига. Всичко друго е от с. Ялово, Търновско. По-скоро Евгени Минчев да роди, отколкото Шагоян. Като не затваряш мача, ти затварят устата.

Мариян Боянов: Тактиката на Ел Гащьо подхожда на отбори от долната половина, а не на ЦСКА. Това ли му е атакуващият стил, който каза, че ще прилага? Миналия сезон ни мъчиха с подобна тактика. На „Армията“ мач на нашата врата не приемам. Не искам да си представям, как ще изглеждаме срещу Локо Пд и Левски.

АС-23: Слаба селекция, другите отбори с много по-малки бюджети имат по-добри чужденци… ние разчитаме на Санянг и Естрада. Трябва ни чистка, нови скаути, нова селекция и обиграване за следващия сезон – този вече е изгубен.

Разкритие: Мениджърът на Гришо забранил "Луда по тебе" в залата

Вижте подробности

Джокович с първи думи след тежката нощ в София

Звездата на световния тенис обеща пак да дойде

Всички разбраха какво не пусна някакъв диджей по молба на Джокович

Коментарите в мрежата не спират…

Защо Ноле заслужаваше да чуе "Луда по тебе" в Арена 8888 (ВИДЕО)

Мрежата се взриви след скандалния отказ на диджея

Изненада! Подобреният световен рекрд на Костадинова още не е подобрен!

Вижте подробности

Бивш състезател: Националният отбор по борба се разпада!

Вижте мнението на Радослав Георгиев

Лиъм Купър с първа тренировка с ЦСКА, ще играе с №6 (СНИМКИ)

Бившият капитан на Лийдс вече е на Панчарево

Цветомир Найденов: Тръгнахме от Нулата преди 8 години

Благодетелят на "червените" отбеляза годишнина от успеха над Люлин София

Феърплей! Играч се извини на Йодегор за контузията

Баумгартнер с послание в социалните мрежи