Carlsson доразви C 63 AMG

Крайният резултат е ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди, при “стандартен” показател от 4.5 секунди.

Carlsson доразви C 63 AMG

За да доработиш върховата модификация в гамата на C-class- C 63 AMG, се изискват изключително сериозни умения, знания и решителност. Явно от Carlsson “разполагат” с тези качества и ги демонстрират нагледно с версията си CK63 S.
Carlsson CK63 предлага увеличение в стандартната максимална мощност на 6.3 литровото, V- образно, осемцилиндрово сърце на С 63 AMG от 457 конски сили при 6800/мин до 415 кВт или 565 конски сили. Повишение е настъпило и по отношение на максималният въртящ момент, който вече достига до 685 Нм (600 Нм стандартно). Крайният резултат е ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди, при “стандартен” показател от 4.5 секунди.
Тунинг пакетът включва специално разработена електроника за двигателя, спортен въздушен филтър, специален капак от три части, направен от въглеродни нишки, за двигателя, както и нова изпускателна система. Само чрез вграждането на последния елемент е постигнато увеличение в максималната мощност от 15 конски сили. Максималната скорост на движение е увеличена до 300 км/ч, но отново е електронно ограничена.
Екстериорът на Carlsson CK63 се отличава с изцяло нови преден и заден спойлер, допълнителни вежди на броните, допълнителни странични елементи, деветнадесетцолови джанти и др. За интериора на суперспортната си бегачка, от компанията са предвидили нов спортен волан и седалки, богат набор кожени апликации, мултимедийни аксесоари и др.

Информацията е на сайта auto-press.net