БНТ със специални репортажи от дните на рали България

Вижте подробности

БНТ със специални репортажи от дните на рали България

Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на 52-рото издание на рали "България", което ще се проведе от 1 до 3 септември. Зрителите ще могат да се насладят на специални репортажи и предавания от събитието, излъчвани по БНТ3.

Покритието ще започне в петък, 1 септември, с репортаж от 21:45 до 22:00 часа, който ще представи най-вълнуващите моменти от първия ден на състезателния уикенд.

В събота, 2 септември, от 14:00 до 15:00 часа, БНТ3 ще излъчи специално предаване от събитието, което ще предложи на зрителите допълнителна възможност да се потопят в атмосферата на ралито. След това, от 21:45 до 22:00 часа, ще бъде излъчен репортаж с обзор на най-значимите моменти от втория ден на състезанието.

Накрая, в неделя, 3 септември, от 21:45 до 22:00 часа, зрителите ще могат да гледат последния репортаж, който ще направи резюме на третия и последен ден на рали "България".

Събитието ще бъде официално открито с тържествена церемония на площад "Цар Иван Асен I" пред крепостта "Царевец" във Велико Търново в петък от 20:00 часа.

Организационният екип благодари на БНТ за медийната подкрепа и ангажимент към спорта, които допринасят за популяризирането на "Рали България" и за предоставянето на възможност на зрителите да проследят всички вълнуващи моменти на състезанието от удобството на своите домове.