Левски представя Алекс Колев в понеделник

Вижте подробности

Левски представя Алекс Колев в понеделник

Феновете на Левски ще трябва да чакат до понеделник, за да видят първото ново попълнение в ерата "Генчев". "Сините" ще финализират дотогава сделката с Крумовград за Алекс Колев. Така той ще повлече крак за още трансфери. Според запознати нападателят няма да бъде единствен. В София се очаква да пристигне и десен бек от Португалия. Твърдеше се, че това ще стане още миналата седмица, но все още не бяха уточнени всички детайли около договора му. 

Сдружение''Левски на левскарите'' поиска извънредно Общо събрание в клуба

Съобщиха от организацията

Освен това на "Герена" чакат и вратар, за когото се твърди, че също е минал през Португалия. Желанието на Станислав Генчев да има колкото се може повече нови за старта на подготовката ще се сбъдне.

От Левски вече са се насочили и към играчи на поне два от постовете, които Станислав Генчев иска да бъдат подсилени. Става въпрос за още един нападател, както и дефанзивен халф. За позицията в средата на терена вариант е и Серкан Юсеин, който направи доста силни мачове именно под ръководството на Станислав Генчев в Крумовград.

Най-трудно се очертава търсенето на централен защитник с ляв крак, който да замени Хосе Кордоба. Генчев разкри, че "сините" изпуснали готов вариант за там, след като турци са извадили по-добра оферта, пише "Мач Телеграф".