Дешан: Не съм разочарован

„Не постигнахме целта си да сме първи в групата", призна Рабио

Дешан: Не съм разочарован

Старши треньорът на Франция Дидие Дешан заяви, че не е разочарован от равенството на тима 1:1 с Полша на Евро 2024. "Петлите" завършиха на второ място в група "Д" и продължават на осминафиналите.

"Не съм разочарован. Искахме да завършим първи в групата, но за това трябваше да спечелим. Трябва да го приемем. Направихме това, което трябваше. Имахме шансове и можем да се гордеем с това, което постигнахме. Първият гол беше постигнат. Но можехме да бъдем по-ефективни", добави Дешан.

"Все пак се класирахме напред, все още не знаем срещу кого ще играем. Сега ще започне нова надпревара. Не трябва да съжаляваме. Можехме да бъдем по-ефективни, не успяхме да удвоим предимството си", коментира още треньорът на Франция.

"Вечерта е разочароваща, не направихме достатъчно, за да спечелим. Техният вратар беше добър, изправихме се срещу силни съперници, но трябва да се представим много по-добре, за да вкараме хол. Не постигнахме целта си да завършим на първото място в групата", бе мнението на полузащитника Адриен Рабио.